Zeedijk 25

4871 NM  Etten-Leur

Proces Operator (Mechanisch / Chemisch)

Geplaatst op: 23 maart 2018

Functieomschrijving

De voornaamste werkzaamheden van de Proces Operator (Mechanisch / Chemisch) bestaan uit het zelfstandig bedienen van een extruder voor de productie van X-EPS granulaat. De Proces Operator moet zorgen voor een zodanige bewaking en sturing van het productieproces dat wordt voldaan aan de normen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en kwantiteit en de vastgelegde leveringsverplichtingen, onder handhaving van milieueisen. 

Synbra Technology bv in Etten-Leur is onderdeel van de Synbra Holding bv en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van polystyreen en speciale schuimmaterialen door middel van suspensiepolymerisatie en extrusie. Deze producten worden als grondstoffen verkocht aan zusterbedrijven binnen de Synbra Groep en aan een groeiend aantal externe klanten, die ze vervolgens verwerken tot speciale verpakkingen of tot bouw gerelateerde isolatiematerialen. Naast het (traditionele) polymerisatieproces van polystyreen wordt in Etten-Leur ook BioFoam® geproduceerd; een schuimproduct op basis van het (volledig composteerbaar) bioplastic Polylactid Acid. Synbra Technology staat niet alleen bekend om haar hoogwaardige productieprocessen, maar ook vanwege haar kracht als innovatiecentrum. Met regelmaat worden nieuwe materialen en producten ontwikkeld en succesvol naar de markt gebracht. De komende jaren zet Synbra Technology nadrukkelijk in op verdere groei, onder meer in termen van productiviteit en capaciteit .

Door deze ontwikkelingen is een behoefte ontstaan in de versterking van de productie en de ondersteuning hiervan. Voor de afdeling Expeditie is Synbra Technology op zoek naar een Proces Operator (Mechanisch / Chemisch).

Trefwoorden: proces operator mechanisch - chemisch - vacature proces operator - vapro a - mbo niveau - heftruck certificaat - 3 - 5 ploegendienst - besturen productieproces - mechanisch - chemisch - extruder - x-eps granulaat - werken als procesoperator - synbra zoekt procesoperators - procesoperators noord-brabant - proces operator vapro a - polystyreen - speciale schuimmaterialen - noord-brabant - breda - etten-leur

Functie eisen

 • MBO of Operator A opleiding
 • Heftruck certificaat
 • Eventuele aanvullende cursussen m.b.t. veiligheid is een pré
 • Bereidheid tot het volgen van aanvullende cursussen

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een functie in 3/5 ploegendienst met uitzicht op vast dienstverband, met daarbij passende goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Proces Operator (Mechanisch / Chemisch) neem je contact op met Diana Jansen (Personeelszaken). Website: Ga naar website

 

Solliciteren op vacature

Over de vacature

 • Etten-Leur

 • 3 ploegen, 5 ploegen

 • Full-time

 • MBO
  • Rubber & Kunststofindustrie
  • Overige
 • 0 - 2 jaar werkervaring

Deel deze vacature:

© Copyright 2016 - 2018 industrievacatures.nl