Over industrievacatures.nl

Nederland telde in 2017 maarliefst 1.000 vacaturesites. Dat zijn er veel, en daar komt er nog een bij: industrievacatures.nl. Het principe van deze vacaturesite verschilt niet zoveel van andere banensites.

Er is alleen een belangrijk verschil: industrievacatures.nl bereikt ook niet- en latent werkzoekenden.

De operator, monteur of engineer die vandaag een baan zoekt is morgen weer aan het werk.

Zodra er een goede techneut actief werkzoekend wordt, dan zijn er minstens vijf tot tien bedrijven die erom staan te springen. Het is dan ook super belangrijk om niet- of latent werkzoekenden te bereiken en overtuigen vóórdat iemand actief op zoek gaat. Want als de techneut actief werkzoekend wordt, dan is er al zoveel keus dat de kans heel groot is dat je te laat bent. Met industrievacatures.nl helpen we je om met een goed plan naar mensen te communiceren die al een baan hebben.

Hier zijn we goed in:

  • Met behulp van slimme online marketing brengen we jouw vacature(s) bij de perfecte techneut onder de aandacht
  • We helpen je met je vacatureteksten, want dit is naast vacaturevideo's dé manier om iemand te overtuigen
  • Realiseren we samen met onze partners werken-bij sites en vacaturevideo's
  • Kunnen we je ook nog aan een interim recruiter techniek helpen!

Waarom focus op de industrie?

Binnen de Nederlandse industrie ontstaan door economische groei heel veel topbanen. De mensen van personeelszaken hebben alleen niet de hele dag tijd om actief op zoek te gaan naar kandidaten. Tegenwoordig is dat een dagtaak, en een HR specialist is ook druk met salarisssen, vitaliteitsprogramma's, voortgangsgesprekken, probleemgevallen en nog veel meer. Voor het werven van nieuwe mensen is misschien maar 10 tot 20% van de wekelijkse tijd beschikbaar.

Interim technisch recruiter Robert Buning heeft een enorme drive om de Nederlandse industrie te helpen met slimme recruitment marketing technieken. Het is er enkel op gericht om jouw eigen werving zo effectief mogelijk en goedkoop te maken. En vaak lukt dat dan ook nog! Bekijk hier de succescases (je gaat naar robertbuning.nl).
  • Pure focus op de Nederlandse industrie
  • Vele interessante vacatures, stages en bedrijven
  • Direct solliciteren bij je nieuwe werkgever
  • Relevante informatie over branches, vakgebieden en functies
  • CV database

Vind jouw baan!
Over ons

Door de toenemende groei, de vergrijzing en de lage in- en uitstroom op technische scholen heb je als technische werkgever een enorme uitdaging. Er zijn te weinig mensen en dat is een groot probleem. Helaas kunnen wij er ook geen technici bij toveren, maar we kunnen je wel helpen met "marketing voor personeelszaken". Het boeien en binden van potentiele werknemers is een zeer doorslaggevende factor in het succes van een onderneming. Dat succes begint al bij het werven! 

Met vier uur per week recruitment kom je tegenwoordig niet meer weg als HR professional. Dat is een dagtaak geworden, want hoe zorg je nu dat die juiste man of vrouw in je mailbox komt. Met onze uitgebreide kennis van de technische en industriele doelgroep én ervaring met online recruitment marketing kunnen we je een heel eind op weg helpen. Het is altijd een stuk goedkoper dan het inschakelen van een intermediair. Het proberen waard dus!

© Copyright 2016 - 2018 industrievacatures.nl