Industrievacatures.nl | Bereik latent werkzoekenden

Nederland telde in 2017 maarliefst 1.000 vacaturesites. Dat is een hoop, en daar komt er nog een bij: industrievacatures.nl. Het principe van deze vacaturesite verschilt niet zoveel van andere banensites. Er is alleen een belangrijk verschil: industrievacatures.nl bereikt ook latent werkzoekenden. 

De operator, monteur of engineer die vandaag een baan zoekt is morgen weer aan het werk.

Zodra er een goede techneut actief werkzoekend wordt, dan zijn er minstens 5 tot 10 bedrijven die erom staan te springen. Het gaat er daarom om dat je iemand vroegtijdig weet te interesseren voor jouw bedrijf. Met ons portaal industrievacatures.nl helpen we daarbij. Niet alleen met vroegtijdige recruitment marketing, maar we kunnen ook vacatureteksten redigeren en werken-bij sites realiseren. En als de pipeline dan helemaal is gevuld met goede kandidaten kan er een interim technisch recruiter komen om alles te verzorgen tot aan het tekenen van het contract!

Waarom focus op de industrie?

Binnen de Nederlandse industrie ontstaan door economische groei heel veel topbanen. De mensen van Human Resource hebben alleen niet de hele dag tijd om actief op zoek te gaan naar kandidaten. Tegenwoordig is dat een dagtaak, en een HR specialist is ook druk met salarisssen, vitaliteitsprogramma's, voortgangsgesprekken, probleemgevallen en nog veel meer. Voor het werven van nieuwe mensen is misschien maar 10 tot 20% van de wekelijkse tijd beschikbaar.

Interim technisch recruiter Robert Buning heeft een enorme drive om de Nederlandse industrie te helpen met slimme recruitment marketing technieken. Het is er enkel op gericht om jouw eigen werving zo effectief mogelijk en goedkoop te maken. En vaak lukt dat dan ook nog! Bekijk hier de succescases (je gaat naar robertbuning.nl).

 


Deel dit artikel:

© Copyright 2016 - 2018 industrievacatures.nl